En glad prickigkorv



Hej!
För ett tag sedan var jag på 1,5 årskontroll. Jag var hur duktig som helst. 79cm lång och vägde 9,75 kg. Doktorn gav mig en spruta och sa inte ett pip. Nu har jag som en reaktion på den där vaccinationssprutan haft feber sen i söndags och igår kom prickarna och idag är dom ännu fler. Fina va?

Sushi till middag och smoothie till frukost

Hejsan!
I fredags var det dags för oss att testa det nya sushistället i stan. Mycket sushi till inte allt för mycket pengar och god. Lite trixigt bara att äta med pinnar...
I morse så bakade jag och mamma scones och gjorde smoothies. Det var väldigt mumsigt. Har ni sett vilka schyssta mustascher man får? Håller på att träna inför Downhillmässan. Kanske kan jag få ha musch i år igen?
När mamma ändå var i fotograferingstagen så passade jag på att visa upp alla mina tänder ( farmor: bara så du vet så borstade jag dom ordentligt efter frukosten).
Snöstorm ute, hoppas att min feber har gått över imorgon så att man rya runt i snön.
Over and out.
/E

   
   



Helgens bravader

I fredags så var vi på bio hos morbror Viktor och kollade in Kung Fu Panda. Jag kollade ett tag. Sedan somnade jag. Men Pandan var jätefin och när han trillade och slog sig så var det himla tråkigt. Fast dom vuxna skrattade. Inte så snällt...
På lördagen så åkte vi ut till Forslundagymnsiet och en hundutställning som min mormor jobbade på. Så himla många fina vovvar. PÅ kvällen fick jag finfint besök av Johan och vi tränade på att springa. Johan är hur bra som helst på att springa och jag blev så snabb att jag hela tiden sprang ut ur kameran.

   
På söndagen tog vi bilen ut till Gräsmyr för att uppvakta morfar på farsdag ( en vecka sent).
Nu så har vintern kanske kommit. Vi har fått mera snö. Har inte bestämt mig om jag gillar det där med snö än. Man måste ha på sig så mycket kläder, man kan typ inte röra sig, än mindre använda sina händer till något och man halkar omkull när man går... Jag återkommer om hur det där med snö är.
Hos mormor morfar fick jag iallafall hjälpa till att göra våfflor och det var roligt.

  


Ljusfestival

Eftresom vi nu bor i den del av landet där solen så här års inte pallar med att att kliva så måste man liva upp det hela med en ljusfestival. Massor med olika installationer har satts upp här i stan under den här månaden.
Det kollade vi in häromkvällen.


Herman på besök

Förra vecka så var Herman som bor i vår huvudstad på besök. Hur kul som helst. Vi har haft det allatiders. Vi har besökt Leos lekland och åkt alla, alla rutschkanor, cyklat, hängt i bollhavet osv. På lördagen så gick hans gammfolk på bröllop och då fick vi ha Herman för oss själva. Vi hoppade i sängen, badade, kollade Barbapapa på datorn och sånt där skoj.
Nu får man väl hoppas på att man kan få åka ner och hälsa på...

   
   
   
   


Söndagen ägnades åt att busa mera och uppvakta världens bästa pappa på hans dag. Det gjorde jag med Metallicas nyaste skiva och genom att säga min första tvåordskombination: Lilla Pappa.

Söndag och feber

Jag avslutade helgen med en rejäl febertopp. Hyfsat drygt. Men mina föräldrar gjorde sitt bästa för att liva upp stämningen, pappa läste aktuella forskningsrapporter för mig och mamma bakade kärleksmums med mig. Båda sakerna är roliga, men kanske lite roligare att baka. Jag övar på det här med att hälla upp mjöl utan att bada i det, men är desto bättre på att sprida kokos.

  
  

Första flingorna och kylan

Den första snön och lite var det kom samma helg som det jag klädde ut mig. Kallt var det, snoret rann och korven var god. Sällskapet var det inte hller något fel på. Kolla bilderna:

   

Nu var det länge sedan

det bloggades och det har tydligen att göra med att vi hittar på så mycket så att det inte hinns med... Jag säger bara att nu är det nog dags att dom gamla lära sig att prioritera.
Hursomhaver så har det ju varit Haloween för väldigt länge sedan. Jag sminkade till mig (precis som mamma när hon och pappa träffades). Dvs mycket smink runt ögonen och en härlig frisyr med volym. Jag poserade lite här hemma och sedan bar det iväg till Costas för att fika och där kan man lugnt säga att min make up fungerade. Jag fick lekrummet för mig själv, alla andra barn sprang ut. Och de barn som var kvar i restaurangen passade jag på att skrämma genom att bänga på dom och låta som en tiger. Effektivt må ni tro. Dom grät och vågade inte titta mig. Liten och skräckinjagande, det är jag det.

   

RSS 2.0