Påsklunch

Fint väder bjuder på lunch utomhus, grannsämja och grannmys och grannburgare med familjen Paringer.


Påskafton del 3

Efter lunchen var det dags att göra sig redo för min första skidtävling. Skicross, det betyder att man ska svänga lite mallan några portar och hoppa lite hopp och sånt.Det var många jag kände som var med i tävlingen; Tilde och Viktor, Lio, Ronja, Elsa, Selma, Tyra...
Jag körde först en besiktning av banan med pappa, sedan var det dags för start. Pirrigt, men roligt! Väldigt fina priser... hade ju helst velat vinna en pokal, men det fick väl duga med en chokladmedalj.

Det som var hur roligt som helst var att påsktuppen som hade varit och värpt hos oss, dök upp i backen och då passade jag på att tacka för ägget.






Här kommer lite bilder på mina kompisar:





Det fina vädret bjöd in till afterski på altanen med glass! Bättre kan du ju kanske inte bli en sådan här dag!



Helge han njöt av vädret och var väldigt imponerad av den röda helikoptern som flög framoch tillbaka på Borkan.



Vi avslutade dagen med lite afterskidans till RiffRaffRuff, där Helge var chefsdansare:


Påskafton del 2

Pappa och Estrid värmde upp med lite slalom, jag och mamma med boben. När det var dags för lunch hemma i stugan så kacklade det till och så fick jag och Estrid leta påskägg. För det fick jag kära mig, att när det kacklar under påsken så är det påsktuppen som värper.
Vi hittade två ägg, ett mindre till mig och ett större till Estrid.
Russin och rullande lejon till mig och något som heter godis och smålego till syrran.


Påskafton del 1

Kittelfjäll och snö och mina solbrillor!
Nu är jag redo för att härja i backen!
(Mamma och pappa, tyckte dock at jag var något lättklädd...)




Långfredag

Mysa i soffan och måla ägg till frukost. Leka i snön och sova ute, åka skidor och avsluta dagen med stjärtlappsrace och vi hittade även kanske Kittelfjälls längsta istapp!





Skärtorsdag

Efter middag och packande hemmavid så styrde pappa opeln mot Kittelfjäll. Syrran somnade och jag höll låda allt vad jag kunde. Tur med vädret hade vi också, bitvis, för ibland så blev det snöstörm... Riktigt aprilväder med andra ord.


Feberfirandet

3/4 2012

Man får försöka göra det bästa av situationen, hitta lite festliga poseringar och kolla in påskriset som hamnade på altanen då pappa började nysa som en galning. Man skulle kunna säga att jag är dubbelproffs på att ha feber (eller som jag sa när jag var 3 år: dubbeltroffs)


Glad Påsk!

3/4 2012

Vi tjuvstartade påsken på dagis. Eftersom Estrid låg hemma i 40C feber så var det jag som fick hålla ställningarna på Påsksjunget och påskandet. Det tycker jag nog att jag gjorde ganska bra.




Söndagsfrukost

1/4 2012

Första april var inget skämt på Svampvägen. Jag fick smaka smoothie för första gången. Sjuuukt gott!


RSS 2.0