Även snö i stan

I morse när jag vaknade hade vi fått snö i stan också! Jag och mamma har busat runt och pappa fick göra det där tråkiga, jobba.




Förjul i Gräsmyr

Nu är den snart här den där julafton som alla pratar om. Lite försmak på den fick jag igår ute hos mormor och morfar i Gräsmyr. Där var det dessutom julstämning med snö och julgran och massor med bus med mina kusiner. Dom kan minsann hitta massor med bus på väldigt kort tid + att dom är två och kan var på olika ställen samtidigt och se likadana ut...
 


    
  

Asiatisk lördag

I lördags var vi hemma hos Conny och Carina på asiatisk matfestival.  Vi hjälptes åt att laga all maten (typ tolv olika rätter) och när mamma vände ryggen till slickad jag på en spansk peppar. Det var kanske inte min bästa idé.
Tur att mamma visste på råd. Mjölk och mariekex hjälpte till slut att lindra hettan.

  

På utflykt

Ikväll så var det dags för en liten utflykt.  På med fina mössan och det finaste stövlarna.  Sedan bar det iväg uti köket och till lådan med goda grejjor.
Müsli är mums!
Min mamma tycker också om müsli, men tyckte inte att man skulle äta direkt ur burken... hon tycker så konstiga saker.


Lucia

I lördags var det Lucia.
Jag for runt lussade allt vad jag orkade.
Först sjöng jag för pappa och sedan bar det iväg till Cissi och Andreas. Där passade jag på att vila mig i deras soffa och smaka av de goda lussebullarna jag bakat och kolla lite slalom. Sedan tog vi en tur till Berthold och Helén och sedan var det dags att vila.



   

Med mamma på jobbet

I onsdags så åkte pappa till Stockholm. Det innebar att jag fick hänga med mamma till jobbet. Min mamma har världens bästa jobb. För på hennes jobb finns det hur många bollar som helst och tonåringar som läser sagor för mig.

    

Downhillmässan

Vi avslutade helgen med att jobba. Vi var på Downhillmässan och sålde lite mössor och pannband.
Snygg monter, snygga mössor och min mustach var även i år snygg.

  

Helgen den 2:a advent

Den helgen har ju också varit. Och det var även det en bra helg. MIn morbror Viktor fyllde år. 25 sådana. Detta innebar att han och mormor oc h morfar kom förbi hos oss med tårta och paket. Och ffa så kom dom förbi med moster Lisas dockvagn. Den är grym, den är röd och det fanns två dockor i den. Och sedan fick jag äta tårta. Vad mer kan man önska sig?

   

Pepparkaksbaket

Fastän vi bakade en hel dag så hann vi inte baka pepparkakor. Det gjorde vi onsdagen efter storbakardagen. Tur att cissi kom och hjälpte oss, för mamma hade minsann gjort den största av pepparkaksdegar. Man behöver inte bara kavla, man även äta deg...



    
  


Risigt med uppdateringar...

Vad kan man säga, jag jagar mina föräldrar med blåslampa men det verkar inte hjälpa.
Hursomhelst så kommer fäljande inlägg från helgen för två veckor sedan dvs samma helg som första advent.
På fredagen så fick jag hänga med mamma på jobbet på eftermiddagen och spela boll med hennes elever. Hur kul som helst.
Efter det så åkte vi hem Johan och bakade pizza. Pizza är mums men ändå roligare med en massa kompisar. Vi lekte allt vad vi kunde, jag, Ingo, Sigge och Johan.

   

På lördagen var det dags för utflykt till Foppaland med Cissi och Andreas (jag kan numera även säga Cissi) Först så fikade vil lite, sedan så badade vi och sist men inte minst så kollade vi in när Modo spelade mot Färjestad. Eftersom dom inte så spelade så bra den här kvällen så var det roligare att springa runt, runt i foajen.

   


Men inte var helgen slut där inte. Vi hade hela söndagen kvar och även denna dag fick jag hänga med Cissi och Andreas.  Vi bakade i massor. Två sorters lussebullar, tre sorters kakor, kokade knäck och gjorde chokladtryffel och pysslade apelsiner. Inte så illa va?

   


RSS 2.0