Växer på mig

Tjena, tänkte bara tala om att jag äter och mår växer på mig, på den här bilden är jag 11 dagar gammal.


Mata brorsan

Nu när man är storasyster så är man stor. Jag chefar som vanligt och nu har jag lärt pappa hur man matar Helge.

 

Hallå!

Som ni alla vet så är detta min storasysters blogg, men jag passar på att vara inne och tjuvskriva lite på den medans hon hänger på dagis...
Nu är 12 dagar gammal och jag börjar gilla att hänga på Svampvägen med min bästa storasyster och mamma och pappa. Jag äter och sover mest hela tiden och är en mästermysare. Det bästa som finns är att ligga och sova på mamma eller pappas bröst.
Jag har hunnit med lite utflykter också, bl.a. så har jag varit och hälsat på Bertil som är 1,5 månad äldre än mig. Jag gör allt vad jag kan för att äta upp mig och hinna fatt Berra.
Min storasyster har lånat ut vagnen till mig och det är tur, för jag är inte tillräckligt stark i benen för att kunna stå på ståbrädan än.








Min lillebror Helge

Äntligen så har min lillbror Helge kommit.
Som vi har väntat.
Onsdagen den 8:e september så föddes han kl.09.58.
50 cm lång och han vägde 3420g
Han är den sötaste lillebror som finns!





Gympa

Äntligen har jag fått börja på gympa. På måndagar så går jag numera i Pernillas gympagrupp och där hänger ganska många av mina kompisar; Ingo och Sigge och Ella och Linus.
Man fick hoppa och springa och krypa och balansera och så fick man busa med sina föräldrar. Jag längtar till nästa måndag!

    


Umeå Taxi 80 år

Kan ni tänka er att ett taxibolag också fyller år? 80 år, det är många år det... och det firades med gratis biltvätt och hoppborg. Hoppborgen var roligare än biltvätten.


Invigning

Nu är bottniabanan invigd och det kollade vi in. Kungen kom dit, fast han var inte jag så intresserad av. Det var roligare med fika och pyssla kostverk.



   


Cirkus

Som om det inte räckte med stora får och getdagen... jag fick även gå på cirkus den här söndagen. Hästar och clowner, det balanserades och rockades med rockringar och tillslut så blev jag så trött att jag somnade i pappas knä...

   

Stora får och getdagen

På Gammlia har det varit stora får och getdagen. Då fick man träffa en massa får och getter och kolla hur dom gör när de klipper får, pyssla med fårull och kika runt lite. Det var väldigt trevligt och vi fick med oss lite fårull hem som man kunde pyssla vidare med.

   


RSS 2.0