Tema Skåne

Efter ett par dagar hemma i Umeå så var det äntligen dags för besök från Skåne. Martin och Alicia hade åkt med sina föräldrar, hela vägen från Skåne för att komma och hälsa på oss. Lite för att min mamma fyllde 40 år och lite för att hälsa på mig. Hursomhelst var det verkligen tipptopp. På fredagen så var det fest hemma på Svampvägen med ballonger och partytält.

 

På lördagen tog vi igen oss och söndagen var det dags att fira min mamma igen och det ute hos mormor och morfar i Gräsmyr. Men på vägen dit åkte vi förbi Älgfarmen i Bjurholm och hälsade på älgarna. Sötast var såklart älgkalvarna.

   

 
Hos mormor och morfar var det som sagt var kalas igen för mamma. Alla mina kusiner var där! Alvin och Vilgot och Alfred och Axel. Martin och Alicia var med och busade och morfar lärde oss att fylla ballonger med vatten. Roligt tyckte vi. önsödigt tyckte andra...

  


Jag kan lova att det är lyxigt att ha besök från Skåne. Dom är tusen dutiga på att leka med mig. Jag får hänga med på allt och har även fått ärva en massa fina linnen och klänningar av Alicia. Vad gjorde vi när dom var här? Lekte, kollade film, åkte till stranden, busade i vattenspridaren osv.


   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0