På semester norröver

Nu är det minsann sommarlov och vi åkte då först till Storhamn och hälsade på Tilde och Viggo och deras gammfolk.
Vilket ställe, vilket väder, vilken fest!
Jag fick bada hur mycker som helst, äta hamburgare, äta nygrillad röding, spela boll, springa och springa ännu mer. Viggo var hur snäll som helst och hängde med på mina springturer. Jag fick också låna hans innerulle, den är väldigt, väldigt rolig att köra. Tilde har två väldigt. väldigt mjuka och söta kaniner och dom fick jag mysa och pussa på, inte så illa va? ( Kolla in bilden på pappa och Niklas, den är en tribute till Michael Jackson och hans låt Black or White)

   
   


   


   

Tusen tack till familjen Brorsson som bjöd på fem-stjärnigt uppehälle och underhållning! Vi hoppas att vi inte skämde ut oss och är välkomna igen en annan gång.

Efter Storhamn åkte vi via Ersmark till Piteå.
I Ersmark bjöd gammelmormor på fika och kramar och pappas kusiner bjöd på studsmatta i trädgården!
Just nu är kanske det bästa jag vet att hoppa studsmatta. Mamma och pappa säger nämligen att man inte kan åka bob eftersom vi inte har någon snö, så då är jag ganska nöjd om det finns en studsmatta.

   


Efter ett fika och hoppstopp i Ersmark åkte vi till Patrik Larsson och Stefan Norells hemtrakter: Piteå.
Vilket ställe!
Vi badade och badade och badade. Första dagen var det poolen ute och sedan kvällsdopp på stranden ( bilderna är tagna 21.30). Vi hängde på stranden och badade på dagarna och även inne i äventyrsbadet. Jag var på leklandet Nimby och cyklade, hoppade studsmatta!, åkte rutschkana osv. Vi lekte i lekparker, åkte tåg och hade väldnas lattjolajban.
Som tur var så hade jag Ingo och Sigge att leka med, mamma och pappa är inte jätteroliga hela tiden.

   


   






  
   
När vi var i Pteå, så bodde vi på hotell och åt hotellfrukost varje morgon, vilket var lyxigt. Vad som var ändå lyxigare var att de hade en scen prcis bredvid bordet där vi åt, så där kunde vi dansa och sjunga efter vi hade ätit. Det kanske inte upskattades av alla gäster, men alla älskar inte Rolling Stones heller och dom är iallafall jättepoppis...

   
   


Då hade vi gjort Piteå och det var dags att dra söderöver med vår show. Vi stannade till i Byske och lekte och åt glass, gissa vad de hade där... en grym studsmatta. Byske we like!

   
    



Innan vi kom hem så stannade vi till för tidig middag i Skeppsvik, god mat, men detta var sekundärt då de hade får utanför i hagen, mysiga att klappa, roliga att mata och goda att pussa.

  

Kommentarer
Postat av: Tilde & Viggo

Magiskt kul att ha er på besök! Estrid snart ser vi till att vi får träffas igen... Längtar efter dina goa pussar!

2009-07-22 @ 23:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0