Nytt år och mamma och pappa jobbar.

Nu är det tydligen så här att både mamma och pappa ska på ett ställe som heter jobbet och dessutom inte är samma ställe. Jag ska tydligen börja på något ställe som heter dagis. Men mitt dagis som heter Laxen har prcis blivit klart och inskolningen har börjat idag. Mamma och pappa började jobba redan den 7:e. Då fick jag inte vara hemma själv utan har under den här perioden fått lite olika personer att busa med.

Första veckan fick jag hänga med moster Lisa. Vi åkte en massa bob, hängde på bibblan och busade. Hennes namn var inte helt lätt till en början, men när hon inte hörde så gick jag in i arbetsrummet och tränade på att säga " Hej Lisa". Så nu kan jag det och jag vet även att hennes namn börjar på bokstaven L. tyvätt så glömde hon att dokumnetera våra bus, så det finns bara en bild som mamma tog innan hon åkte tillbaka til Göteborg. ( Jag är inte så sugen på det där med att vara med på bild just då)


Sedan bar det av till Docksta och farmor och farfar. Där fick jag vara från söndag till fredag. Ni må tro att jag har busat runt. Jag har fått hjälpa farmor att laga mat, kolla på min barbafilm, äta middag hos gammelfarmor, åkt bob med farfar, läst bok (om pingvinen som alltid frös, det gör min mamma också...) spelat på Joels gitarr och busat järnet med min kusin Alfred. Vi har badat hos farmor och farfar, åkt i Alfreds rutschkana, hoppat i sängen, jagat varandra, osv. Jag är en lyckost som har en sådan rolig kusin.

   


Jag har haft det hur bra som helst i Docksta, men det var roligt att komma hem och mysa med mamma och pappa. Vi har myst hela helgen och i igår så fick jag mysa med mormor och morfar och vovvarna när mamma och pappa var på jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0