Min fina badrock

Hej!

Idag har jag varít på det det där stället som kallas för Laxen och är mitt dagis. Jag fick åka cykel dit (vilket är mitt favoritfordon). Vilket ställe, dom hade hur mycket grejjor som helst. Jag lekte runt en timme , träffade mina fröknar, Anna-Karin, Mirjam och Marie. Det var tre andra barn där: Tilda, Erik och Cornelia, vi kanske inte lekte så mycket, men dom var lätta att sno grejjor av.

Efter visiten på Laxen bar det av till mammas jobb ( pappa är i Stockholm och jobbar). Där fick jag äta pedagogisk lunch, vilket betyder att man får stå i kö, äta med många, många barn och säga åt barnen att ta av sig mössan.
Mamma tyckte att jag skulle sova efter detta, det tyckte inte jag. Det är roligare att räkna matte med barnen. Dom räknade % och jag räknade allt vad kunde, två-tre, två- tre och sedan ritade jag katter på whiteborden. Men eftersom jag inte hade huvudansvaret för undervisningen så smet jag ut och spelade lite gitarr och sjöng med niorna i korridoren. Detta tog dock på krafterna så efter det passade jag på att sova i tre timmar.

Äntligen fick jag komma hem och bada i baljan. Jag avslutade kvällenmed lite posering i min fina badrock.

   



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0