Jul i Docksta

Min andra jul här i livet firade jag hos farmor och farfar i Docksta med min storkusin Alfred och hans föräldrar Malin och Andreas och  faster Johanna och Fredrik och min farbror Joel som tycker om trummor så mycket att han har tre trumset. Dagen innan julafton så passade jag på att spela lite på hans trummor och sedan laga blodpalt med mormor.



  

Efter man hade sovit så var det helt plötsligt den där julafton som alla har pratat om. Det ska ni veta var en riktigt bra dag.
Den började med att man åt frukost och sedan var det dags för gofika. Och inte vilket gofika som helst... sju sorter var det av många goda mackor. Bäst var den mackan som kallas för rullrån. Den kunde man ha på fingret och samtidigt äta av den.

  

Efter fikat var det dags för julbadet i farmors nya badkar. Ganska så mycket större än min lilla balja där hemma...
Skum fick jag och ren blev jag.

  


Efter tvagningen var det dags för julmiddag med sill och korv och gris. Mums!
Sedan var det dags att vänta på tomten och en del gjorde det liggandes, jag och Alfred gjorde det springandes.
Ni ska tro att det var värt att vänta på tomten. Han hade med sig väldigt många fina julklappar till mig och dom andra.
Jag provade typ alla julklappar samtidigt. Jag fick väldigt många fina Barbagrejjor: Barbakläder, barbaböcker, barbavantar, barbahus och sen fick jag kastruller superbraiga googles och en bob.  Man bör prova allt på en gång och det gjorde jag. Alfred fick åka med en sväng.

   
   
   


Altt öppnande och lekande gjorde att man blev väldigt varm, så då var det bäst att avsluta kvällen utan kläder i mitt eget barbahus!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0