Långfredag i Gräsmyr

Eftersom den här dagenm heter långfredag så passade jag på att vakna klockan fem så att dagen kunde bli som namnet lång. Pappa tog första passet och medans han sov passade mamma på att fixa till min outfit! Påskkärringskostymen. Snygg va?
Iförd min snygga kostym så åkte vi Grsämyr och hade det hejjigt värre med mina kusiner som var hos mormor och morfar. Deras föräldrar har åkt till Kittelfjäll och mormor och morfar har inackorderat dem för helgen.
Dom fick också vara påskkärringar och mitt upp ialltihopa så kom påsktuppen och värpte tre ägg! Kuckeliku och i dom påskäggen så var det russin och ostkrokar. Väldigt mumsigt!




   
   

Efter allt påskande så tog vi stora påskbadet. Mormor och morfar har ett jättestort badkar som kan göra bubblor. Vi hoppade, plaskade och simmade allt vad vi orkade och himmel och pannkaka vad det var roligt. Mina kusiner klättrar upp kanten och hoppar ståendes ner i badkaret. Jag provade en gång och det gick inte jättebra, så jag nöjde mig med att åka ner på rumpan istället. Vi gjorde vårt bästa för att stänka ner mormor och hela badrummet...

  


   


Efter det stora påskbade så var vi nakenfis ett tag, mina kusiner är grymma på att klättra och hitta på bus.
Till slut var det dags för middag och sedan lite mer lek innan vi åkte hem. Vilken härlig dag!

   


Kommentarer
Postat av: Neo & Wille

Vad snygg du är i din "påskautstyrsel"! Kolla in på vår blogg hur även vi gjorde vårt bästa för att spöka ut oss i väntan på Påskharen. Pappa väntade på en kille som hette Påsksnappsen. Same, same but different?



Kram/ W & N

2009-04-16 @ 22:03:53
Postat av: Angelica, william o Émme

Verkar som om du haft en kanon påsk Estrid!!! Nice outfit som påskkärring den gillar vi. Å vilket badkar att bada i. William blir riktigt avis på det!!!

2009-04-22 @ 12:32:33
Postat av: Oskar, Mats och Katrin

Tjuvkollade på dina första inlägg för att komma ihåg din födelsedag. Måste bara säga att du är fantastiskt lik dig trots att det gått två år (snart). Spana in fotot i inlägget från 070517...

Hoppas ni har det riktigt bra hela familjen!

Kram!

2009-04-25 @ 21:56:16
URL: http://stulnarecept.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0