I trakterna runt Skellefteå

Hej!
Igår så fick jag åka till Ersmark som ligger norr om Skellefteå. Där bor pappas morbror Pär med familj och gammelmormor Eva som flyttat dit från Docksta. Vi hade en jättehärlig dag, med lunch och hundmys. Sedan promenerades det och jag fick hälsa på Emelies sommarhäst. Jag fick även provrida en annan häst som var i hagen. Min mamma tyckte att jag var så duktig att det var lika bra att börja med cirkuskonster på en gång. Men det var inget för mig, jag tycker noga att man ska sitta åt rätt håll när man rider.
På väg tillbaka efter hästäventyret så hittade mamma och Karin och Emelie jättemånga och jättegoda smultron. Men smultronen tog slut och då var det tur att Eva bjöd på tårta.

   
  


   
   
   

Efter vi hade kalasat hela dagen i Ersmark så var det dags att åka hemåt. När man man åker hemåt från Ersmark så passerar man först Skellefteå, där man på hamburgerreatsurangen Max serverar Bureåmålet. Då blev vi kankse inte sugna på hamburgare, men dock väldigt sugna på att hälsa på Tilde och Viggo. Vi hade grymma turen för dom var hemma så jag fick leka lite med dom och Viggo var hur snäll som helst och lånade ut sin nya rullstol till mig. Lite stor, men väldigt rolig. På nolltid så lärde jag mig att köra själv.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0