På lunch med släkten

Idag har det lunchats med min pappas kusin Andreas som är rockstjärna och ska åka till Amerikat på söndag. Pappas morbror Leon var också med och han skulle åka till Skellefteå. Vi får höra senare vilket ställe som var bättre. Min mamma och pappa var också med lunchen. Undrar när man får börja luncha själv?

  

image264

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Nämen hej babysimskompisar! :D
Eftersom jag tyckte att Estrids namn var så häftigt var jag tvungen att googla lite på det för att se vad det betyder och så. Och då hittade jag den här bloggen! Kul :)
Tyra har oxå en blogg, men den får hon fint dela tillsammans med mamman ;) Bara att hojta på mailen om ni vill ha lösen för att kunna se inläggen med bilder. Har ett par filmer från babysimmet upplagda.
Nu när jag har kikat runt här så har jag ju upptäckt en grej! Du är från Gräsmyr va? En del av Lindbergfamiljen :) Det borde jag ju iof nästan ha kunnat lista ut bara genom att titta på dig, för du är ju ganska lik dina syskon och din mamma ;)
Jag är oxå uppvuxen i Gräsmyr, men flyttade när jag var 19 och resten av familjen flyttade in till stan för sisådär 7 år sen ungefär.
Våra vovve Zinna är dessutom syster till dina föräldrars Buzzo (vet iof inte om han lever fortfarande?) :D
Nej, nu ska jag sluta svamla och försöka ta mig isäng istället. Blev ju så uppspelt när jag upptäckte att vi var från samma by, haha.
Ha det så bra, vi ses på babysimmet på tisdag!
Hälsningar Sara, som är mamma till lilla simkompisen Tyra.

2007-09-09 @ 01:28:07
URL: http://www.gulddoft.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0