Rundtur i Höga Kusten

"Hemma" i Docksta är det fika som gäller. Man kan fika hemma och man kan fika borta. Det verkar härligt men i ärlighetens namn märker jag ingen större skillnad (på fikat alltså). Min pappa gillar fika:



Min andra faster Johanna var med på utflykten, hon har också fin frisyr (ser ni förresten Kjell Bergqvist i bakgrunden?). Farmor Lena övervakar det hela.

 

Min kusin Alfred och hans pappas axel fastnade på en fin bild med Bönhamns sjöbodar i bakgrunden. Många sjöbodar blir det. Vi han även med lite extreme rock climbing.

 

Sedan bar det av till Trysunda med Ingo och hans folks. Åka båt är väldigt härligt men man blir ap-trött av alla gupp. Det blev lite tajt med boende så först fick vi tälta på stranden, men det var bara jag som hade tält med mig så jag vet inte var mamma och pappa tog vägen. Till sist hittade dom en sjöbod där vi fick plats alla tre. Det ska tydligen vara märkvärdigt med sjöbodar (igen) men jag fattade aldrig grejen med gammalmodiga konstruktioner, dålig isolering och vatten överallt.

  

Eftersom Ingo är skeppare hade vi inga problem att ta oss runt mellan öarna och tog därför en lunch på Ulvön. Min mamma fick den lilla flytvästen och jag fick den stora. Under lunchen hann vi även med att leka lite med mitt ansikte men sedan blev både jag och pappa trötta.

   

Väl på fastlandet igen avslutade vi turen med lite ponnyridning inne i Ö-vik.

image71

Friluftsliv äger! Men för balansens skull hittade vi både Waynes och Fjällräven-outlet i Ö-vik. Över och ut / Estrid

Kommentarer
Postat av: Neo & Wille

Nice Estrid!
Skön tur ni verkar ha avverkat. Särskilt cred att ni lyckades fånga Kjelle på bild. Respekt.
Tack för en trevlig em på Kärleksudden!
Kram / Wille & Neo

2007-07-23 @ 19:25:22
URL: http://brodernacollryd.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0