Babysim del 1

Hej!
Nu har jag äntligen varit på babysim. Nu förstår jag varför min mamma har varit laddad. Det var hur härligt som helst. 34C varmt i vattnet  och en massa andra roliga bäbisar. Idag har vi tränat på att simma både ryggsim och magsim. Magsim var det roligaste. (Min mamma hälsar att alla bilder blev inte jättebra eftersom kameralinsen immade igen i värmen). Nu längtar jag till nästa tisdag, då ska jag lära pappa att simma.

   

image221

Kommentarer
Postat av: Neo & Wille

Tja Bruden!
Visst är det härligt att bada! Neo kommer med glädje ihåg när han gick på babysim, Wille fick aldrig gå på babysim. Gammfolket vårt har blivit fett lata på slutet! Kul också att du nu har lite info om dig själv. Vår pappa sa att din pappa tyckte att det var så himla lurigt att hitta rätt knapp, men nu tycks det ju ha lyckats! :-))
Sköt om dig!
Kramar från The Dynamic Duo in the Hood

2007-08-28 @ 21:01:38
URL: http://brodernacollryd.webblogg.se
Postat av: Angelica

Visst är det kul med babysim???!!! Är så glad att jag gått på babysim med wille. Vi äääälskar att bada och längtar tills om två veckor då höstterminen börjar. Det är helt otroligt hur mysigt de är att se de lilla liven njuta så av att bada...och dyka....

2007-09-03 @ 15:09:51
URL: http://wille.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0